Rob Rynart

Box Owner and Certified;

  • CrossFit level 2
  • CrossFit kids
  • CrossFit masters coach
  • Weightlifting coach

Mijn passie voor CrossFit is begonnen tijdens mijn werkzaamheden in Afghanistan, daar was ik vaak op Amerikaanse militaire basissen. Op deze basissen werden al veel CrossFit achtige workouts gedaan maar dan niet in de omgeving of setting zoals we de huidige CrossFit boxen kennen. Net zoals bij de meeste mensen die met CrossFit beginnen waren mijn eerste workouts ook ontzettend zwaar en moeilijk en heb ik ook behoorlijk afgezien. Het allermooiste wat mij altijd bijgebleven is, is het community gevoel dat je ervaart tijdens een workout. Mede CrossFitters moedigen je aan en als je denkt dat je niet meer kan zijn zij er voor je, en helpen je mentaal door de je laatste reps heen. Na de workouts als ik weer wat op adem was kreeg ik altijd zoveel energie en een voldaan gevoel dat ik echt van deze sport ben gaan houden.

 

Terug in Nederland had ik voor mezelf besloten om hier zeker mee door te gaan en mijn passie te delen en overbrengen door mijn CrossFit Level 1 en daarna Level 2 te gaan halen zodat ik andere mensen kan helpen om sterker, fitter en gezonder te worden zodat ze op latere leeftijd nog steeds vitaal en energiek blijven. Ook vind ik het belangrijk om door middel van CrossFit Kids de jeugd te begeleiden naar het vinden van een goede levensstijl. Waarmee ik bedoel dat ik ze op een leuke en verantwoorde manier de CrossFit bewegingsmethodologie probeer aan te leren zodat ze zelfverzekerder en assertiever worden. En uiteraard ook dat ze leren om samen te werken en dat als je echt iets wilt en je er tijd en energie instopt je heel veel kan bereiken. Maar tegelijkertijd ook dat ze leren om er mee om te gaan met dat niet alles vanzelfsprekend is of alles altijd meteen lukt en dat met je best doen al heel veel voldoening oplevert.

Mijn levensmotto is dan ook: Non Desistas. Non Exieris (Never give up, Never Surrender)

 

Danique van der Ven

Box Owner and Certified;

  • CrossFit level 1
  • Weightlifting coach
  • Gymnastics coach
  • PowerMama coach

Ik ben van nature een sportief persoon en heb allerlei soorten sporten beoefend, maar uiteindelijk na een aantal jaren fitness in de sportschool gedaan te hebben was ik hier wel op uitgekeken en toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had me al wat verdiept in CrossFit en besloot om het te gaan proberen. Na mijn eerste CrossFit ervaring was ik meteen verkocht. Wat mij enorm aansprak was de diversiteit aan oefeningen. Geen dag is hetzelfde en je bent nooit uitgeleerd. Wat ik het meeste geleerd heb is dat hoe goed je ook bent in CrossFit er altijd ruimte is voor verbetering en nieuwe uitdagingen. Dat maakt dat CrossFit geschikt voor iedereen is. 

Tijdens mijn twee zwangerschappen heb ik ook door gesport. CrossFit heeft ervoor gezorgd dat ik fit bleef tijdens de zwangerschappen en dat ik er ook weer goed van herstelde. CrossFit is echt een onderdeel van mijn leefstijl geworden. Ik wil graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen en ze uit te dagen in de box. Je kan echt zoveel meer dan je denkt, het is dus niet alleen een fysieke training maar ook mentaal. Hard en verantwoord werken en consistent trainen wordt écht beloond. De resultaten zie je niet alleen terug in de CrossFit box, maar ook in het dagelijks leven. Je gaat lekkerder in je vel zitten, leert hoe het is om door te zetten en krijgt meer zelfvertrouwen. Naast CrossFit en HYROX-trainingen geef ik ook PowerMama trainingen aan vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Ik wil ook voor hen graag een fijne plek bieden waar ze actief kunnen blijven tijdens en na hun zwangerschap.

 

Jan Verwijmeren

  • CrossFit level 1

 

Rodi Dijkhuizen

  • CrossFit level 1